Tak jak je to s tím mangem, je v něm přidaný cukr, nebo ne? Také si kladete tuto otázku?

Abyste měli jistotu, nabízíme Vám oba typy manga, které jsou na trhu.

Jedno jsou opravdu měkké, sladko-kyselé silné, šťavnaté plátky. U těch se musíte smířit s tím, že jsou dochucené a konzervované přídavnými látkami. Jeho charakteristiku doplňuje svěží, stálá, žluto-oranžová barva a na povrch vystupující krystalky sacharidů.

Druhé jsou opravdu 100% přírodní, tenčí, o něco tužší tmavě oranžové plátky, které postupně tmavnou. Chuť je přirozeně mangová, sladká, bez kyselosti, charakteristické pro první typ. Patříte-li mezi ty, co preferují opravdu 100% přírodní, sušené ovoce bez konzervantů, je toto mango pro Vás jediná volba.

My jsme pro Vás vybrali to nejchutnější, které naši dodavatelé ve Vietnamu nabízejí.